Variante de aperitive pentru petreceri

1. APERITIV
Salam Frantuzesc 50gr.
Pastrama 50gr.
Sunca de pui 50gr.
Rulada de pui cu legume 60gr.
Kaiser 50gr.
Rulou de sunca cu ardel bicolor 40gr.
Tarta cu salata de vinete 50gr.
Evantai de cascaval 50gr.
Ardel gras cu crema de branza 40gr.
Nufar de rosie cu telemea de capra  100gr.
Castravete 30gr.
Mozaic de masline 30gr.

2. APERITIV
Muschi Montana 40gr.
Salam Aleku 50gr.
Bacon 50gr.
Pastrama de pui 50gr.
Dobos 40gr.
Rulou de sunca cu salata de cruditati 50gr.
Crema de somon pe lamaie 30gr.
Aspic de legume 50gr.
Evantai de mozzarella cu rosii 100gr.
Choux cu crema de branza  50gr
Castraveti 30gr.
Mozaic de masline 30gr.

3. APERITIV
Pastrama ardeleneasca 50gr.
Muschi tiganesc 50gr.
Salam Banatean 40gr.
Rulada din piept de pui cu cabanos 60gr.
Rulou de sunca cu salata All’a Rousse 50gr.
Ou cu sos Aurora 30gr.
Choux cu salata de vinete 50gr.
Cascaval  impletit 50gr.
Rosie cu crema de branza 100gr.
Telemea cu ceapa rosie si ardel gras 50gr.
Castraveti 30gr.
Mozaic de masline 30gr.

4. APERITIV
Ceafa afumata pe mango 30gr.
Muschi file 50gr.
Sunca presata 50gr.
Grisine cu sunca si cascaval  50gr.
Salam frantuzesc uscat 40gr.
Frigarui de swaitzer cu struguri 40gr.
Rulada de banzeturi si masline 50gr.
Rosie cu salata de vinete  100gr.
Telemea cu ardel gras 40gr.
Icre pe lamaie  30gr.
Castraveti 30gr.
Mozaic de masline 30gr.

5. APERITIV
Rulada de cotlet cu ciuperci 50gr.
Jambon 50gr.
Salam  Sibiu/Crusta piper 40gr.
Sunca de pui 50gr.
Kaiser 40gr.
Frigarui de cascaval cu masline 40gr.
Rafaello cu migdale 40gr.
Rosie cu camembert si nuci 80gr.
Castravete cu crema de branzeturi si perle de rodii 50gr.
Choux cu icre 50gr.
Ardel gras 30gr.
Mozaic de masline 30gr.

6. APERITIV
Asortiment de mezeluri (muschi, babic, sunca) 150gr.
Ou umplut cu pate de ficat 40gr.
Somon fumee pe canapea 30gr.
Asortiment de branzeturi  (mozzarella, cascaval, telemea) cu struguri si masline 150gr.
Icre de crap pe foietaj 30gr.
Asortiment de legume (rosii, ardel, castravete, ridichi) 150gr.

Scris de

Va invitam sa scrieti comentariile dumneavoastra. Ele ne vor ajuta sa ne perfectionam astfel incit sa devenim din ce in ce mai buni.

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.